Spring rolls

Spring rolls

 

Ingrediënten

Rijst vellen
Glasnoedels gekookt of zilvervliesrijst*

Tonijn op water basis, krab/surimi sticks, gare gekruide kipfilet stukjes, garnalen gebakken of gekookt, biefstuk reepjes-rosbief, omelet reepje, cashew nootjes, geruld gehakt, Enz.

Bladspinazie, sinaasappelpartjes, rode / oranje paprika reepjes, komkommer, bosui,
Nori / zeewier reepjes, gebakken paddenstoelen, geblancheerde taugé,
Gesneden verse munt, gesneden koriander blad
Radijs dunne plakjes, alfalfa, tuinkers
Wittekool reepjes / spitskool gewokt / rode ui fijne ringen
Diverse soorten sla bv: rucola, iceberg

Sausje: Knoflook, kikoman en bosui, 1 thl. sesamolie

Bereiding

· Bak warm water op tafel en ongeveer 10 sec. erin leggen. Mogen nog hard aanvoelen.

· Op bord leggen en vullen naar keuze. Vouw de zijkanten naar binnen en rol dan de vellen op. Dip daarna in de zelfgemaakte “koude teriyaki saus.

· Heerlijk naar eigen smaak samen te stellen. Gezellige avond.

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken